Problém autority učitele ve výchovně vzdělávacím procesu - Aldorfová, Barbora; Dvořáček, Jiří, 1946-; Krpálková-Krelová, Katarína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou autority učitele ve výchovně vzdělávacím procesu. V teoretické části jsem shromáždila informace o autoritě a faktorech, které ji ovlivňují. V praktické části jsou shrnuty výsledky z mého výzkumu provedeného na obchodní akademii v prvním a čtvrtém ročníku i mezi profesory této školy. Výsledky výzkumné části jsou komplexněji zpracovány ve shrnutí.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství praktického vyučování v ekonomickém vzdělávání [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses