Přirozená míra nezaměstnanosti v ČR v období 1993-2012 a odhad jejího vývoje v budoucnosti - Vochozka, Jan; Joch, Roman, 1971-; Šimíček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza vývoje přirozené míry nezaměstnanosti na trhu práce České republiky v období 1993-2012 a jeho možný vývoj v budoucnosti. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá trhem práce, nezaměstnaností obecně a teorií přirozené míry nezaměstnanosti. Praktická část pak přímo vývojem míry nezaměstnanosti v daných dvou dekádách a její srovnání s přirozenou mírou nezaměstnanosti a v poslední části práce je nastíněn její možný vývoj v blízké budoucnosti.
Vedoucí práce: Roman Joch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses