Výnosy dle IFRS a českých účetních předpisů - Peřinková, Kateřina (2013)
Cílem této bakalářské práce je popsat uznávání a vykazování výnosů podle IFRS a českých účetních předpisů. První část je věnována úpravě výnosů podle IFRS, druhá část se zabývá českými účetními předpisy. Součástí bakalářské práce jsou ilustrativní příklady, které se věnují smlouvám o zhotovení. Stěžejním bodem je porovnání oblasti výnosů v obou účetních systémech.