Výnosy dle IFRS a českých účetních předpisů - Peřinková, Kateřina; Nováková, Lenka; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem této bakalářské práce je popsat uznávání a vykazování výnosů podle IFRS a českých účetních předpisů. První část je věnována úpravě výnosů podle IFRS, druhá část se zabývá českými účetními předpisy. Součástí bakalářské práce jsou ilustrativní příklady, které se věnují smlouvám o zhotovení. Stěžejním bodem je porovnání oblasti výnosů v obou účetních systémech.
Vedoucí práce: Lenka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses