Vývoj a inovace v produktech bankovní sféry - Bunina, Olga (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá vymezením pojmu inovace v bankovnictví, procesem vývoje a implementace inovace bankovních produktů na českém bankovním trhu. První kapitola je zaměřená na popis bankovních produktů, jejich podstatu a charakteristiky. Ve druhé kapitole je popsán postup inovačního procesu v bankovnictví a vývoj nových bankovních produktů na příkladu bankovního engineeringu. Další část je věnovaná konkrétním příkladům inovaci, které nabízejí banky na území ČR. Poslední kapitola se zabývá soudobou situací na českém bankovním trhu a předpoklady její vývoje.