Aplikace akruálního principu v účetnictví - Brabec, Tomáš; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se věnuje aplikaci akruálního principu v účetnictví, použitím položek časového rozlišení, dohadných položek a rezerv. Tyto položky jsou rozebrány v obecné rovině, tak i podle české účetní legislativy, text je doplněn o ilustrativní příklady. Práce je zakončena příkladem z praxe, který je příkladem úpravy obecných postupů na konkrétní situaci v podniku Preciosa Ornela a.s..
Vedoucí práce: Jaroslava Roubíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses