Manažerské účetnictví v obchodní firmě - Kokeš, Pavel (2013)
V teoretické části budou charakterizovány přístupy k využití manažerského účetnictví v obchodních firmách. Pozornost bude věnována objasnění využití příspěvku na úhradu nákladů. Následně bude v praktické části provedena analýza stávajícího systému manažerského účetnictví, kde bude proveden sběr připomínek a námětů ke zlepšení stávajícího systému. Na základě vyhodnocení provedené analýzy bude zpracován návrh doporučení a změn