Manažerské účetnictví v obchodní firmě - Kokeš, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stejskalová, Irena, 1957-; Černík, Petr (2013)
V teoretické části budou charakterizovány přístupy k využití manažerského účetnictví v obchodních firmách. Pozornost bude věnována objasnění využití příspěvku na úhradu nákladů. Následně bude v praktické části provedena analýza stávajícího systému manažerského účetnictví, kde bude proveden sběr připomínek a námětů ke zlepšení stávajícího systému. Na základě vyhodnocení provedené analýzy bude zpracován návrh doporučení a změn
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: obchodní podniky; manažerské účetnictví; kalkulace nákladů; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; trading companies; managerial accounting; cost accounting; master's theses