Financování domovů pro seniory ve Zlínském kraji - Vardanová, Magda (2013)
Bakalářská práce se zabývá specifiky financování sociální služby domova pro seniory v České republice poskytované příspěvkovými organizacemi a možným měřením efektivnosti jejich hospodaření. Pozornost je věnována i použití metody celkové finanční analýzy v těchto speciálních podmínkách. V praktické části práce je provedena finanční analýza konkrétního zařízení SENIORu Otrokovice, p. o. a analýza rozložení provozní dotace na jednotlivá obdobná zařízení ve Zlínském kraji.