Financování domovů pro seniory ve Zlínském kraji - Vardanová, Magda; Maaytová, Alena; Daněk, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se zabývá specifiky financování sociální služby domova pro seniory v České republice poskytované příspěvkovými organizacemi a možným měřením efektivnosti jejich hospodaření. Pozornost je věnována i použití metody celkové finanční analýzy v těchto speciálních podmínkách. V praktické části práce je provedena finanční analýza konkrétního zařízení SENIORu Otrokovice, p. o. a analýza rozložení provozní dotace na jednotlivá obdobná zařízení ve Zlínském kraji.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses