Pořádání hudebního festivalu jako praktická aplikace řízení projektů - Chamrada, Daniel; Melechovský, Jan; Borovička, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato bakalářská práce pojednává o teorii i praxi řízení projektů a představuje reálný projekt, hudební festival ŠtokFest 2013. V teoretické části práce jsou nastíněny pohledy a názory českých i zahraničních autorů na řízení projektů a specifikovány jsou taktéž charakteristiky této vědní disciplíny. Dále jsou v práci představeny základní i méně používané metody a analýzy projektového řízení. Následuje praktická část práce, která začíná představením nejznámějších počítačových programů pro řízení projektů, na které navazuje samotný projekt hudebního festivalu ŠtokFest 2013. Ten je řešen prostřednictvím software MS Office Project. Harmonogram etap a činností detailně charakterizuje přiložený projekt, který je doplněn časovou analýzou a analýzou zdrojů, nákladů a rizika.
Vedoucí práce: Jan Melechovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses