Možnosti využití Google Apps pro podnikání - Keclík, Jakub; Lorenc, Miroslav, 1974-; Jiřinová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato práce se zabývá souborem nástrojů Google Apps a jejich využitím pro podnikání v malých a středních podnicích. První část práce popisuje možnosti pro firmy, které nabízí cloud computing a také blíže definuje další důležité pojmy společně s popisem všech aplikací, které jsou součástí Google Apps. Praktická část obsahuje doporučený postup zavádění Google Apps do podnikových systémů, jehož součástí je porovnání se dvěma konkurenčními službami Office 365 a Zoho. Stěžejní částí je analýza dotazníkového šetření. Na základě informací firem, které již implementovaly Google Apps do svých podnikových systémů, jsou rozebrány možnosti využití jednotlivých aplikací.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses