Vedení účetnictví v informačním systému, srovnání jednotlivých IS - Martínková, Pavla (2013)
Bakalářská práce ukazuje, jaké možnosti má společnost při výběru ekonomického softwaru. Jsou popsána řešení krabicového softwaru, ERP systémů a programů vyráběných na zakázku. Dále jsou vyjmenovány a popsány faktory, podle kterých by se měla společnost při výběru rozhodovat. V další kapitole je nastíněn vývoj informačních systémů. V praktické části jsou srovnávány jednotlivé informační systémy nabízené na českém trhu.