Vedení účetnictví v informačním systému, srovnání jednotlivých IS - Martínková, Pavla; Singerová, Jana; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce ukazuje, jaké možnosti má společnost při výběru ekonomického softwaru. Jsou popsána řešení krabicového softwaru, ERP systémů a programů vyráběných na zakázku. Dále jsou vyjmenovány a popsány faktory, podle kterých by se měla společnost při výběru rozhodovat. V další kapitole je nastíněn vývoj informačních systémů. V praktické části jsou srovnávány jednotlivé informační systémy nabízené na českém trhu.
Vedoucí práce: Jana Singerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses