Srovnání vývoje hrubého domácího produktu v Evropské unii. - Šteg, Filip; Pavelka, Tomáš, 1975-; Dobrylovský, Jiří, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce je věnována srovnání hrubého domácího produktu v Evropské unii v posledních pěti letech. Toto srovnání bude provedeno z hlediska výdajové metody výpočtu HDP. Budou tedy rozebrány jednotlivé složky HDP a jejich meziroční vývoj v jednotlivých členských státech. Také bude zhodnocen celkový vývoj HDP v jednotlivých zemích a zhodnocen dopad hospodářské krize na jednotlivé státy. Posouzena bude délka trvání recese a některé příčiny daného vývoje.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses