Finanční analýza společnosti Petrof, spol. s r.o. - Doležalová, Eliška; Sieber, Patrik, 1977-; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem bakalářské práce "Finanční analýza Petrof spol. s r.o." je zhodnocení finanční situace společnosti a odhadnutí jejího dalšího vývoje na základě analýzy veřejně dostupných dat z let 2007-2011. Bakalářská práce obsahuje teoretickou a praktickou část. V teoretické části je vymezena metodika finanční analýzy, která je následně aplikována v praktické části. Mezi použité nástroje finanční analýzy patří horizontální a vertikální analýza, poměrová analýza a aplikace predikčních modelů (Index IN05, Kralickův rychlý test). Praktická část dále obsahuje popis společnosti a její historie a také srovnání podniku s dalšími významnými výrobci odvětví výroby hudebních nástrojů v České republice.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses