Financování ve středním školství v ČR - případová studie - Kelnerová, Adéla; Urbánek, Václav; Dufek, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na financování středního školství v České republice. Práce je rozdělena do čtyř částí. První část se zabývá obecnou teorií školství. Ve druhé kapitole se věnuji postupu poskytování finančních prostředků z rozpočtu MŠMT do krajů. Třetí kapitola se týká financování škol v Královéhradeckém kraji. Poslední část je věnována hospodaření Obchodní akademie Trutnov v letech 2010 -- 2012. Práce rovněž obsahuje několik návrhů vedoucí ke zlepšení finanční situace školy.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses