Příprava a vyhodnocení marketingové kampaně internetového obchodu nikiski.cz - Petr, Václav (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu typu marketingových kampaní pro internetové obchody působící v České republice a na implementaci a vyhodnocení marketingové kampaně internetového obchodu zabývajícím se prodejem lyžařského vybavení www.nikiski.cz. Obchodu byla implementována v zimní sezóně 2012/2013 marketingová kampaň zaměřena na prodej zboží skrze porovnávače zboží Zboží.cz a Heureka.cz. Rovněž byla provedena kampaň na Google AdWords a sociálních sítích Facebook a Twitter. Nejpřínosnější nástroj kampaně byl server Heureka.cz, ze kterého přišlo nejvíce zákazníků. Srovnatelný porovnávač Zboží.cz přivedl na web sice větší množství návštěvníků, než Heureka.cz ale žádný z návštěvníků neučinil nákup zboží.