Analýza systému zadávání, výběru a realizace nadlimitních veřejných zakázek - Reiterman, Filip; Ochrana, František, 1952-; Vítek, Leoš, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce na téma Analýza systému zadávání, výběru a realizace nadlimitních veřejných zakázek podrobně analyzuje pomocí metod indukce a syntézy celkový vzorek nadlimitních veřejných zakázek Operačního programu Životní prostředí s individuálními dotacemi či individuálními výdaji státního rozpočtu se Souhlasem Ministerstvem financí ČR. V závěru práce se potvrdila předem stanovená hypotéza: "Vyšší počet uchazečů a otevřenost řízení prokazatelně snižují vysoutěženou cenu"; empiricky zjištěná data jsou porovnávána a prezentována.
Vedoucí práce: František Ochrana
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses