Nástroje osobního rozvoje - Šedivý, Petr; Franková, Emilie, 1949-; Králová, Tereza, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá osmi nástroji osobního rozvoje. V teoretické části jsou tyto nástroje postupně představeny a zjištěné teoretické poznatky využity v praktické části práce. Na základě těchto teoretických poznatků jsou formulovány hypotézy, které jsou ověřovány pomocí empirického výzkumu. Výzkum byl realizován pomocí dotazníkového šetření. Záměrem výzkumu je zjistit, jestli mají nástroje osobního rozvoje vliv na úspěch ve specifickém prostředí pokeru. V závěru práce jsou vyhodnoceny výsledky výzkumu a ověřeny hypotézy. Na základě výsledků výzkumu jsou formulovány doporučení pro pokerové hráče a možnosti zaměření budoucích výzkumů na podobné téma.
Vedoucí práce: Emilie Franková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses