Kritické myšlení a jeho význam v informační společnosti - Žáčková, Vladimíra; Pavlíček, Antonín, 1977-; Čermák, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá významem kritického myšlení v dnešní informační společnosti. Představuje základní pojmy z oblasti informační společnosti a kritického myšlení. Nastiňuje základní dovednosti kritického myslitele, nejčastější překážky v kritickém myšlení a oblasti užití kritického myšlení. Praktická část se zaměřuje na seznámení s kurzy kritického myšlení na převážně zahraničních univerzitách. Podstatou praktické části je pak návrh kurzu kritického myšlení, který by se mohl vyučovat například na Vysoké škole ekonomické v Praze.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses