Outsourcing účetnictví - Dobrotková, Kamila; Singerová, Jana; Skálová, Jana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku outsourcingu. Podává o ní komplexní obraz s užším zaměřením zejména na zpracování účetnictví. V prvních kapitolách vysvětluje tento pojem a pojmy s ním související, uvádí jeho hlavní výhody a nedostatky a zasazuje proces outsourcingu do českého právního prostředí. Zároveň provádí čtenáře celým procesem uzavření outsourcingové smlouvy, od důvodů proč takovou smlouvu vůbec uzavřít a výběru partnera až po samotný podpis smlouvy, případně ukončení spolupráce. Práce také porovnává míru využití outsourcingu účetnictví v České a Slovenské republice a specifikuje zjištěné rozdíly. V úplném závěru nabízí pohled na outsourcing účetnictví v České republice z pohledu konkrétního dodavatele služby.
Vedoucí práce: Jana Singerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses