Analýza projektových rolí v banko-pojišťovacím sektoru ČR - Langrová, Kamila; Bruckner, Tomáš, 1974-; Tomášková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu projektového řízení a projektových rolí v banko-pojišťovacím sektoru České republiky. V první části jsou popsány metodiky používané v pěti velkých finančních institucích působících v České republice. Jsou zde rozebrány vlastní metodiky projektového řízení včetně výhod a nevýhod používání vlastních metodik a důvodů pro jejich vývoj. Druhá část práce se podrobněji věnuje testování, jakožto nezbytné součásti projektového řízení a testovacím rolím z toho vyplývajícím. Ve třetí části se věnuji srovnání jak projektového řízení, tak hlavně projektových rolí používaných ve finančních institucích reálně s projektovými rolemi popsanými v metodikách projektového řízení, které tyto instituce používají. Cílem této práce je přinést ucelený pohled na problematiku projektového řízení a projektových rolí ve specifickém prostředí finančních institucí.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses