Evaluace realizovaných projektů v organizaci AIESEC Praha - Najtová, Vendula (2013)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat současný stav projektů v neziskové, studenty řízené organizaci AIESEC s důrazem na evaluační závěrečnou fázi projektu. V první teoretické části vysvětluji, jaký vliv může mít důsledné ukončení projektu na řízení inovací, dlouhodobé zvyšování konkurenceschopnosti a řízení, budování vztahů se zákazníky. Druhá část se zabývá dnešní realitou projektového řízení v organizaci. V poslední, praktické části, nabízím řešení v podobě kompletního systému s vysvětlením na jeho použití. Rovněž uvádím možné komplikace související se zavedením do fungování projektového řízení, spolu s návrhy na řešení. V závěru nastiňuji dlouhodobou vizí projektového řízení v AIESEC, kde je popsáno, jakou roli hraje výstup této bakalářské v širším měřítku.