Evaluace realizovaných projektů v organizaci AIESEC Praha - Najtová, Vendula; Švecová, Lenka; Fous, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat současný stav projektů v neziskové, studenty řízené organizaci AIESEC s důrazem na evaluační závěrečnou fázi projektu. V první teoretické části vysvětluji, jaký vliv může mít důsledné ukončení projektu na řízení inovací, dlouhodobé zvyšování konkurenceschopnosti a řízení, budování vztahů se zákazníky. Druhá část se zabývá dnešní realitou projektového řízení v organizaci. V poslední, praktické části, nabízím řešení v podobě kompletního systému s vysvětlením na jeho použití. Rovněž uvádím možné komplikace související se zavedením do fungování projektového řízení, spolu s návrhy na řešení. V závěru nastiňuji dlouhodobou vizí projektového řízení v AIESEC, kde je popsáno, jakou roli hraje výstup této bakalářské v širším měřítku.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses