Návrh metodiky projektového řízení pro činnost Studentského klubu projektového řízení na VŠE v Praze - Borský, Jan (2013)
Cílem práce je navržení metodiky projektového řízení pro Studentský klub projektového řízení na Vysoké škole ekonomické v Praze. V teoretické části je představeno projektové řízení a jeho principy. Metodologická část se věnuje jednotlivým metodikám a aktivitám v projektovém řízení. V praktické části autor navrhuje vlastní metodiku pro Studentský klub projektového řízení. Součástí návrhu je i využití tabule kanban. Metodika je následně vyhodnocena a autor dává doporučení na její další využití.