Návrh metodiky projektového řízení pro činnost Studentského klubu projektového řízení na VŠE v Praze - Borský, Jan; Hrůzová, Helena, 1954-; Mikloš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem práce je navržení metodiky projektového řízení pro Studentský klub projektového řízení na Vysoké škole ekonomické v Praze. V teoretické části je představeno projektové řízení a jeho principy. Metodologická část se věnuje jednotlivým metodikám a aktivitám v projektovém řízení. V praktické části autor navrhuje vlastní metodiku pro Studentský klub projektového řízení. Součástí návrhu je i využití tabule kanban. Metodika je následně vyhodnocena a autor dává doporučení na její další využití.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses