Finanční a strategická analýza podniku Witte Nejdek, s.r.o. pro účely ocenění - Odl, Jakub; Rudolfová, Lucie; Daněk, Stefan Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce "Finanční a strategická analýza podniku Witte Nejdek, s.r.o. pro účely ocenění" se zabývá zhodnocením finančního zdraví podniku v letech 2007 - 2011 pro účely ocenění. Práce obsahuje tři základní části - část metodickou, ve které jsou vymezeny použité vzorce a postupy, část finanční analýzy, kde je v praxi provedena finanční analýza a část strategické analýzy, kde je zpracován plán tržeb na příští tři roky. V části finanční analýzy je také provedeno srovnání s konkurenčními podniky a zhodnocení situace vůči konkurentům. V závěru práce je provedeno celkové zhodnocení finančního zdraví podniku.
Vedoucí práce: Lucie Rudolfová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses