Webová analytika se zaměřením na elektronické obchodování - Heřman, Marek (2013)
Tato práce se zabývá webovou analytikou s důrazem na elektronické obchodování. Jejím cílem je čtenáře uvést do problematiky, popsat dostupné nástroje a metriky a tyto poznatky následně aplikovat na řešení konkrétního problému, kterým je provedení analýzy současného stavu a zvýšení použitelnosti vybraného internetového obchodu.