Webová analytika se zaměřením na elektronické obchodování - Heřman, Marek; Smutný, Zdeněk; Mittner, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato práce se zabývá webovou analytikou s důrazem na elektronické obchodování. Jejím cílem je čtenáře uvést do problematiky, popsat dostupné nástroje a metriky a tyto poznatky následně aplikovat na řešení konkrétního problému, kterým je provedení analýzy současného stavu a zvýšení použitelnosti vybraného internetového obchodu.
Vedoucí práce: Zdeněk Smutný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses