Analýza a implementace služeb založených na pozici poskytovaných přes mobilní zařízení - Votava, Štěpán; Smutný, Zdeněk; Vlček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a implementací služeb založených na pozici poskytovaných přes mobilní zařízení. Teoretická část se zaměřuje na definování termínu LBS, technologií potřebných k poskytování těchto služeb, jejich historii a v neposlední řadě na analýzu trhu mobilních aplikací využívajících LBS. Hlavním cílem praktické části je autorův návrh a implementace aplikace využívající LBS pro operační systém Apple iOS, která podpoří business společnosti působící na českém trhu, což povede ke zlepšení konkurenceschopnosti. Dále je v praktické části popsán postup při návrhu a implementaci. Výstupem práce je fungující demo aplikace a údaje o její úspěšnost na App Storu společnosti Apple.
Vedoucí práce: Zdeněk Smutný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses