Implementácia Balanced Scorecard do konkrétneho podniku - Fajčáková, Martina (2013)
Cieľom diplomovej práce je skompletizovať stratégiu spoločnosti Chemkostav,a.s. a implementovať ju pomocou metódy Balanced Scorecard. Je to nástroj strategického manažmentu, ktorý spojuje vývoj a formulovanie stratégie s jej zavedením, zároveň prepojuje hodnotové a naturálne meradlá v základných perspektívach (finančnej, zákazníckej, interných podnikových procesov, učenia sa a rastu). Výsledkom je prehľadná a zrozumiteľná strategická mapa.