Implementácia Balanced Scorecard do konkrétneho podniku - Fajčáková, Martina; Fibírová, Jana, 1951-; Sabov, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cieľom diplomovej práce je skompletizovať stratégiu spoločnosti Chemkostav,a.s. a implementovať ju pomocou metódy Balanced Scorecard. Je to nástroj strategického manažmentu, ktorý spojuje vývoj a formulovanie stratégie s jej zavedením, zároveň prepojuje hodnotové a naturálne meradlá v základných perspektívach (finančnej, zákazníckej, interných podnikových procesov, učenia sa a rastu). Výsledkom je prehľadná a zrozumiteľná strategická mapa.
Vedoucí práce: Jana Fibírová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses