Odhad velikosti zakázek malého rozsahu u "jiných" právnických osob - Stejskalová, Barbora; Pavel, Jan, 1978-; Špinerová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se věnuje problematice veřejných zakázek. V rámci teoretické části je tento institut podrobněji definován se zaměřením na dva klíčové pojmy práce: veřejné zakázky malého rozsahu a "jiné" právnické osoby. Pro bližší identifikaci okruhu "jiných" právnických osob je nutné zaměřit pozornost především na definici uvedenou v zákoně o veřejných zakázkách, dále na evropskou právní úpravu tohoto vymezení a taktéž na judikaturu Evropského soudního dvora. Analytická část práce si klade za cíl kvantifikovat velikost veřejných zakázek malého rozsahu u těchto subjektů v letech 2007-2010. K tomuto účelu je použita metoda zbytkové hodnoty.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses