Situační analýza podniku - Kupcová, Jana; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Harantová, Monika (2013)
Práce je zaměřena na situační analýzu vybrané obchodní společnosti. Cílem je provést situační analýzu dle vybraných metod strategického managementu, získat patřičné informace o jejích kritických a klíčových faktorech a doporučit managementu společnosti vhodné kroky ke zlepšení finančního zdraví a strategického postavení
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický management; benchmarking; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; diplomové práce; strategic planning; benchmarking (management); master's theses