Mzdové účetnictví - Pospíchalová, Jana; Nedvídek, Václav; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce na téma mzdové účetnictví analyzuje kroky, které vedou k výpočtu čisté mzdy. V jednotlivých kapitolách rozebírá nejprve pracovněprávní vztahy, různé formy odměňování a dále odvody na veřejné zdravotní pojištění, sociální zabezpečení a daň z příjmů fyzických osob. V závěrečné části této práce je na praktickém příkladu fiktivní společnosti ukázán výpočet mezd a také jejich zaúčtování.
Vedoucí práce: Václav Nedvídek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses