Analýza a implementace nejvhodnějšího nástroje na rozesílání internetového direct mailu - Nagy, Jiří; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Svatoš, Oleg; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku přímého oslovování zákazníků pomocí přímého marketingu, konkrétně pomocí direct mailu -- přímé pošty. Primárním cílem této práce je naleznout nejvhodnější řešení pro rozesílání cílených elektronických obchodních sdělení pro menší společnost - agenturu zabývající se mediální a komunikační činností zaměřenou na cílovou skupinu vysokoškolských studentů. V teoretické části této práce jsou nejprve definovány základních pojmy s touto problematikou spojené. V druhé části se práce zabývá definicí požadavků zmiňované společnosti. Praktická část práce je zaměřena na analýzu všech dnes dostupných řešení, výběr nejvhodnějšího řešení pro společnost dle definovaných požadavků a následnou implementaci vybraného řešení.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses