Finančná analýza podniku EcoGlass, a.s. - Mríz, Slavomír; Slunčík, Peter; Čámská, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cieľom tejto bakalárskej práce je zhodnotiť finančnú situáciu spoločnosti EcoGlass, a.s. v rokoch 2006 až 2011. Teoretická časť práce obsahuje metodiku a postupy výpočtu jednotlivých ukazovateľov finančnej analýzy, ako sú horizontálna a vertikálna analýza, pomerové a rozdielové ukazovatele, ekonomická pridaná hodnota, bonitné a bankrotné modely a porovnanie s odvetvím. Praktickú časť tvorí predstavenie analyzovaného podniku a komentovanie výsledných hodnôt ukazovateľov. Záver obsahuje zhrnutie najdôležitejších výsledkov z praktickej časti a vyhodnotenie finančnej situácie podniku.
Vedoucí práce: Peter Slunčík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses