Účetnictví v rostlinné a živočišné výrobě podle čedských účetních předpisů - Strejcovská, Barbora (2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku účetního zachycení rostlinné a živočišné výroby v podmínkách účetnictví podle českých účetních předpisů. Práce je členěna do dvou větších celků. První celek se zaměřuje na teoretické zachycení uvedené problematiky, zatímco druhý celek je již zaměřen na zachycení problematiky v praxi na ukázce účetního zachycení rostlinné a živočišné výroby na konkrétních příkladech.