Účetnictví v rostlinné a živočišné výrobě podle čedských účetních předpisů - Strejcovská, Barbora; Dvořáková, Dana, 1966-; Ďurianová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku účetního zachycení rostlinné a živočišné výroby v podmínkách účetnictví podle českých účetních předpisů. Práce je členěna do dvou větších celků. První celek se zaměřuje na teoretické zachycení uvedené problematiky, zatímco druhý celek je již zaměřen na zachycení problematiky v praxi na ukázce účetního zachycení rostlinné a živočišné výroby na konkrétních příkladech.
Vedoucí práce: Dana Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses