Komparace procesních postupů při dokazování v nalézacím řízení - Vacková, Lucie (2013)
Diplomová práce je zaměřena na oblast správy daní, konkrétně na postupy při správě daní, které bývají využívány správci daně za účelem prověření tvrzení daňového subjektu. Autor se v průběhu diplomové práce pokouší vystihnout základní odlišnosti dvou nejčastějších postupů při správě daní, kterými jsou postup k odstranění pochybností a daňová kontrola. V diplomové práci jsou detailně charakterizovány jednotlivé etapy průběhu komparovaných postupů od jejich samotného zahájení, až po jejich ukončení, přičemž po uvedení specifických podmínek týkajících se konkrétního postupu při správě daní následuje porovnání obou komparovaných postupů s vytyčením hlavních odlišností v jejich procesním uspořádání.