Komparace procesních postupů při dokazování v nalézacím řízení - Vacková, Lucie; Vančurová, Alena, 1957-; Pšurná, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce je zaměřena na oblast správy daní, konkrétně na postupy při správě daní, které bývají využívány správci daně za účelem prověření tvrzení daňového subjektu. Autor se v průběhu diplomové práce pokouší vystihnout základní odlišnosti dvou nejčastějších postupů při správě daní, kterými jsou postup k odstranění pochybností a daňová kontrola. V diplomové práci jsou detailně charakterizovány jednotlivé etapy průběhu komparovaných postupů od jejich samotného zahájení, až po jejich ukončení, přičemž po uvedení specifických podmínek týkajících se konkrétního postupu při správě daní následuje porovnání obou komparovaných postupů s vytyčením hlavních odlišností v jejich procesním uspořádání.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses