Finanční náročnost přípravy mladých hráčů ve sportovních hrách - Hovorka, Luboš (2013)
Cílem této bakalářské práce je určit výši výdajů, které putují na výchovu fotbalistů v Praze a zanalyzovat jejich strukturu. Dále zhodnotit, jestli výše výdajů domácností na výchovu fotbalistů může být negativem, které odradí potencionální fotbalisty. Ke splnění tohoto cíle bylo využito dotazníkové šetření a průzkumu ve fotbalových klubech.