Finanční náročnost přípravy mladých hráčů ve sportovních hrách - Hovorka, Luboš; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Kuchár, Róbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této bakalářské práce je určit výši výdajů, které putují na výchovu fotbalistů v Praze a zanalyzovat jejich strukturu. Dále zhodnotit, jestli výše výdajů domácností na výchovu fotbalistů může být negativem, které odradí potencionální fotbalisty. Ke splnění tohoto cíle bylo využito dotazníkové šetření a průzkumu ve fotbalových klubech.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses