Ocenění podniku za účelem určení výše zisku a hodnoty společnosti - Plaček, Jan; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této diplomové práce je provést ocenění podniku na základě usnesení Městského soudu v Praze. Účelem tohoto ocenění je zjištění skutečné výše zisku k 31.12.2004 za předpokladu, že by byla provedena investice finančních prostředků podle definovaného harmonogramu. Dále je provedeno ocenění společnosti k datu 31.12.2004 a 31.12.2012 a to ve třech různých variantách, kdy byl zvažován různý harmonogram investování finančních prostředků do oceňované společnosti. Na základě takto zjištěných hodnot je následně stanovena výše vzniklé škody.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses