Analýza rozdielov mäkkých a tvrdých systémov - Zdechovan, Ján; Brixí, Radim, 1981-; Řezníček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Táto práca sa venuje problematike mäkkých systémov, s ktorými sa manažment podniku neustále stretáva. Tieto problémy sa väčšinou nedajú riešiť jednoducho, ale so správnym prístupom, sa dá ich vplyv obmedziť. V prvej časti sú vymedzené pojmy na pochopenie problematiky, ktorou sa táto práca zaoberá. Následne je prezentovaná metodológia mäkkých systémov a jej využitie pri riešení mäkkých problémov. V poslednej kapitole je predstavená teória chaosu a prínos pri aplikovaní jej myšlienok v informačnom manažmente a v riadení.
Vedoucí práce: Radim Brixí
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses