Zaměstnanecké benefity z pohledu účetnictví a daní z příjmů - Protivová, Hana; Jirásková, Simona; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Práce se věnuje vysvětlení zaměstnaneckých benefitů v kontextu české legislativy a názorně ukazuje jejich zdanění a účtování z pohledu zaměstnavatele i zaměstnance. Vysvětluje vhodnost zaměstnaneckých výhod a motivy pro jejich poskytování a rozebírá nejčastěji poskytované benefity nebo benefity s nejednoznačnou interpretací. Obsahuje průzkum nejčastěji poskytovaných benefitů vybraných společností. Na získaných datech společnosti popisuje jednotlivé benefity zaměstnancům. Pro úplnost ukazuje zachycení benefitů v Mezinárodních účetních standardech.
Vedoucí práce: Simona Jirásková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses