Slabé stránky vybraných metod fundamentální analýzy - Jedlička, Radek (2013)
Diplomová práce je věnována problematice ohodnocování společností v situacích, kdy běžné metody firemní fundamentální analýzy selhávají. Práce se zabývá ohodnocováním finančních společností, firem s nehmotnými aktivy a mladých začínajících firem. Výpočty vnitřních hodnot jsou provedeny na třech konkrétních firmách, jak na základě absolutních metod (diskontované cash flow, dividendové diskontní modely a metoda nadměrného výnosu), tak i poměrovým ohodnocováním.