Slabé stránky vybraných metod fundamentální analýzy - Jedlička, Radek; Veselá, Jitka; Bastin, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce je věnována problematice ohodnocování společností v situacích, kdy běžné metody firemní fundamentální analýzy selhávají. Práce se zabývá ohodnocováním finančních společností, firem s nehmotnými aktivy a mladých začínajících firem. Výpočty vnitřních hodnot jsou provedeny na třech konkrétních firmách, jak na základě absolutních metod (diskontované cash flow, dividendové diskontní modely a metoda nadměrného výnosu), tak i poměrovým ohodnocováním.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses