Účetnictví územních samosprávních celků - Švejdová, Lenka; Hálek, Miroslav; Svoboda, Michal, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá účetnicvím územních samosprávních celků. Popisuje základní postupy při účtování obcí. První část práce se věnuje teoretickým účetním postupům a zásadám. Druhá část popisuje sytuaci v konkrétní účetní jednotce, včetně číselných údajů z výkazů účetní jednoty za poslední tři roky.
Vedoucí práce: Miroslav Hálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses